Παρ΄ ολίγον σοβαρό τροχαίο ατύχημα με “ντελιβερά” στο κέντρο των Τρικάλων

440072655_479727814387315_6352635921048680245_n

Η ετοιμότητα ενός οδηγού φορτηγού έσωσε τελευταία στιγμή τη ζωή νεαρού “ντελιβερά” σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο των Τρικάλων, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalatroll.gr.

Συγκεκριμένα ο νεαρός μοτοσυκλετιστής τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα προσπάθησε να προσπεράσει το μεγάλο επαγγελματικό όχημα από τα..δεξιά και όταν οδηγός σταθμευμένου αυτοκινήτου άνοιξε απρόσεχτα την πόρτα του οχήματός του, από κακό ελιγμό βρέθηκε σχεδόν μπροστά στις ρόδες του φορτηγού, που ευτυχώς φρενάρισε ακαριαίως.

Ανάλογα περιστατικά με την συγκεκριμένη κατά άλλα συμπαθή επαγγελματική τάξη είναι καθημερινά, αφού πολίτες που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό έκαναν λόγο και για παρ΄ολίγον παράσυρση μικρής μαθήτριας από δίκυκλο εταιρείας courier την ώρα που πήγαινε στο σχολείο, πριν λίγες ημέρες στο ίδιο περίπου σημείο.

Μάλλον η Τροχαία ρέπει να πάρει πιο αυστηρά μέτρα αλλά και οι επαγγελματίες που απασχολούν διανομείς οφείλουν να επιστήσουν την προσοχή στους υπαλλήλους τους, γιατί αργά η γρήγορα θα θρηνήσουμε θύμα.

 

 

 

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.