Απογειώνεται η τιμή του πιτόγυρου – Η λύση που βρήκαν επαγγελματίες στα νησιά

pitogyra

Απογειώνεται η τιμή του πιτόγυρου – Η λύση που βρήκαν επαγγελματίες στα νησιά

Στα ύψη φαίνεται ότι ανεβαίνει η τιμή για το αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων, το πιτόγυρο, αφού πλέον σε ορισμένες περιοχές και ιδιαίτερα τις τουριστικές είναι απλησίαστο.

Το κόστος των πρώτων υλών εκτοξεύει αναπόφευκτα και τις τμές στους καταναλωτές.

“Γυράδικα” σε όλη την Ελλάδα ακολουθούν την τακτική των τουριστικών προορισμών

Η αρχή έγινε από δημοφιλή νησιά των Κυκλάδων που προσελκύουν τουρίστες από το εξωτερικό και διάφοροι καταστηματάρχες σε όλη την Ελλάδα σκέφτονται να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το σουβλάκι αναμένεται να είναι φθηνό, μόνο αν περιλαμβάνει λιγότερο κρέας ή δεν έχει πατάτες και τα συναφή. Αυτό για κάποιους είναι «παραδοσιακό», για άλλους «απλό» και ή και «λιτό». Δείτε τι λέει επιχειρηματίας για το σουβλάκι, το φαγητό που κάποτε ήταν το εθνικό junk food, αλλά πλέον γίνεται είδος πολυτελείας:

Google News