Αποζημιώθηκε από τις ασφαλιστικές εταιρείες ο “Ολυμπος” για τις ζημιές του “Daniel”

apozimiothikan gia

To συνασφαλιστικό σχήμα που κάλυψε τις καταστροφές από την επέλαση της καταιγίδας  Daniel, τους πραγματογνώμονες και τους διαμεσολαβητές ευχαριστεί με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της εταιρείας “Ελληνικά Γαλακτοκομεία”, Δημήτριος Σαράντης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. γνωστοποιεί πως έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία καταβολής της ασφαλιστικής αποζημίωσης κατόπιν της καταστροφικής πλημμύρας DANIEL που έπληξε τη Θεσσαλία, τον Σεπτέμβριο του 2023 και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο εργοστάσιο της στα Τρίκαλα.

Με το παρόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ασφαλιστικές εταιρείες « Interamerican ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.», η οποία είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή (40%) και τη συνολική ευθύνη συντονισμού της αποζημίωσης, «Generali HELLAS ΑΑΕ» (30.5%), « Εθνική Ασφαλιστική.» (19%), «AIG EUROPE SA» (6.5%) και «INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.» (4%). Όλες οι εταιρίες επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας. Οι εκπρόσωποι και οι εντεταλμένοι σύμβουλοί τους με ενσυναίσθηση και επαγγελματική ηθική δρομολόγησαν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποζημιωθούμε το ταχύτερο δυνατόν και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα άμεσα.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τους πραγματογνώμονες κ.κ. Βασίλειο Βήχα (ΜΕΝΤΩΡ Α.Ε.) και Ηλία Γαλάνη (ΠΑΣΚΑΛ & ΣΤΡΑΤΗΣ) για την αγαστή συνεργασία και την ταχύτητα με την οποία ολοκλήρωσαν το έργο τους.

Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους κ.κ. Κωνσταντίνο και Στέλιο Κροκιδά ( PENCO INSURANCE BROKERS) και στον κ. Δημήτρη Βαρδούλη (ΒΑΡΔΟΥΛΗ Ε.Ε.) τόσο για τον συντονισμό και διαχείριση της ζημιάς αλλά και τη συνδρομή τους κατά τη σύναψη της ασφαλιστικής σύμβασης,  καθώς επίσης και στον κ. Δημήτρη Καράμπελα, Σύμβουλο Ζημιών, ο οποίος στάθηκε αρωγός μας στη διαδικασία αυτή”.

insurance daily news

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.