Απροετοίμαστους έπιασε το χιόνι Μαράβα και Ούτρα. Κλειστό το σκι λίφt Περτουλίου

438645427_399939639601096_392372181676087649_n

Την έντονη  δυσαρέσκειά τους εκφράζουν οι τουριστικοί παράγοντες του ορεινού όγκου του νομού Τρικάλων από την αδιαφορία του δήμου Πύλης να προβλέψει της καιρικές συνθήκες έτσι ώστε να είναι έτοιμο να λειτουργήσει το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου μετα την χθεσινή “επέλαση” του χιονιά στον ορεινό όγκο.

Χάσαμε μία μοναδική ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο, δήλωσε στο trikalatroll.gr τουριστικός επιχειρηματίας της περιοχής ο οποίος προέβλεψε ότι θα ξανά έχουμε   χιόνια και μέσα στις διακοπές του Πάσχα προτρέποντας παράλληλα τους επισκέπτες που θα έρθουν στην περιοχή μας  να πάρουν μαζί τους και τα apre-ski.

Η κλιματική αλλαγή είναι under portas και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε κατάλληλα μας  δήλωσε παλαιός αυτοδιοιηκητικός παράγοντας συμπληρώνοντας.. φανταστείτε σήμερα να ήταν ανοιχτό το χιονοδρομικό κέντρο και να στέλναμε με αυτή την εικόνα σε όλη την Ελλάδα. Όλα τα κανάλια θα ήταν σήμερα εδώ για να καλέσουν τον κόσμο να κάνει Πάσχα στα χιόνια ζώντας αυτή την απίστευτη και μοναδική εμπειρία της ελληνικής οικογένειας τα παιδιά να κάνουν σκι και οι γονείς να γυρίζουν τον οβελία η και γουρονάδα στα χιόνια

Δυστυχώς η δημοτική αρχή έχασε ακόμη μία ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κλιματική αλλαγή σε όφελος της ευρύτερης περιοχής που αναζητά λύσεις για τη διεύρυνση το τουριστικού προϊόντος.

Μοιραίοι και άβουλοι