Casaria la Kornu(τυροκομείο στη Κρανιά Ασπροποτάμου).

Ο κλάδος μεταποίησης των κτηνοτροφικών προϊόντων στην περιοχή του Ασπροποτάμου ήταν ιδιαίτερα ανεπτυγμένος.

Στον Ασπροπόταμο υπήρχαν δεκάδες χιλιάδες αιγοπρόβατα και τα διάσημα τυριά που παράγονταν, έφταναν με καραβάνια μέχρι την Τεργέστη και την Βιέννη.

Οι Ασπροποταμίτες κασερομάστοροι επίσης ήταν περιζήτητοι στο εξωτερικό(κυρίως στην τότε ενιαία Ρουμανο-Μολδαβία).

Τα κεφάλια τυριού(cascaval)μετά την διαδικασία εφίδρωσης στα κελάρια, φορτώνονταν σε κοφίνια στα μουλάρια και ταξίδευαν για ημέρες στις μεγάλες αγορές.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.