Χρυσά μετάλλια στην Ελλάδα και ταξίδι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Νορβηγίας για τις Τρικαλινές Πρωταθλήτριες των Ευάθλων

evathlon

Χρυσά μετάλλια στην Ελλάδα και ταξίδι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Νορβηγίας για τις Τρικαλινές Πρωταθλήτριες  των Ευάθλων !!

Το Ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων φιλοξένησε στις 21-23/6/2024, το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading, καθώς και τους διεθνείς αγώνες OLYMPUS ALL STAR CHEER OPEN και European Cheer League, διοργανώσεις που αποτελούν  τα πιο συναρπαστικά αθλητικά γεγονότα της χρονιάς στη χώρα μας!

Η παρουσία περίπου 3.000 αθλητών και αθλητριών από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ευρώπης, και πλήθους κόσμου στις εξέδρες έκανε το γεγονός ακόμα πιο ξεχωριστό και εντυπωσιακό.

Οι αθλητές απέδειξαν ότι το Cheerleading  δεν είναι απλώς ένα άθλημα, είναι πάθος, ενέργεια, αφοσίωση και συνεργασία. Είναι ο συγχρονισμός, η ακρίβεια, η δύναμη και η χάρη που συνδυάζονται για να δημιουργήσουν κάτι μαγικό. Δεν είναι τυχαίο ότι  το Cheerleading είναι αναγνωρισμένο Ολυμπιακό Άθλημα!

Οι ομάδες του Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων Εύαθλοι  παρέμειναν στις κορυφαίες θέσεις και φέτος κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις ως επιστέγασμα της σκληρής δουλείας και αφοσίωσης.

Συγκεκριμένα :

Κουβελέτσου Ασημίνα –Ντόκα Δήμητρα

Double Cheer Hip Hop Junior – OLYMPUS ALL STAR CHEER OPEN: 1η θέση (Πρόκριση για Ευρωπαϊκό του 2025)

Double Cheer Hip Hop Junior – European Cheer League: 1η θέση

Double Cheer Hip Hop Junior – Πρωτάθλημα 2024: 2η θέση

Βενέτη ΕυαγγελίαΡοντογιάννη Ευλαλία

Double Cheer Hip Hop Senior – OLYMPUS ALL STAR CHEER OPEN: 2η θέση

Double Cheer Hip Hop Senior – European Cheer League: 2η θέση

Double Cheer Hip Hop Senior – Πρωτάθλημα 2024: 2η θέση

Οι εξαιρετικές αυτές επιδόσεις  είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς  από όλους τους υπευθύνους του συλλόγου, της  Στεφανίας Λεκάκη που ασχολείται  με την ευλυγισία των κοριτσιών,  του Γυμναστή Μιχάλη Τζιάννη που  είναι υπεύθυνος φυσικής κατάστασης  της ομάδας και φυσικά της εξαιρετικής χορογραφου – προπονήτριας Ευαγγελίας Βενέτη  που επιμελήθηκε τις εμφανήσεις.

Το ντουέτο τον Ευάθλων  Κουβελέτσου Ασημίνα – Ντόκα Δήμητρα  θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2024 στο Oslofjord της Νορβηγίας στις 27/6-1/7/2024, όπου συμμετέχουν 23 Χώρες , 195 ομάδες , 3830 αθλητές !!!

Ευχαριστούμε θερμά όσους είναι δίπλα στον σύλλογο !

Τον Χρυσό χορηγό Θεόνη ΑΕ (Φυσικό Μεταλλικό Νερό)

στην   κυρία  Ευαγγελία

Παντελιδάκη-Παγώνη

στην   κυρία  Ευαγγελία

Παντελιδάκη-Παγώνη

Την κυρία Ευαγγελία Παντελιδάκη-Παγώνη που στήριξε  καθοριστικά  τη σεζόν 2023-2024

Τον φίλο του συλλόγου Παναγιώτη Γεωργούλα (GeoGreen)

Την εταιρία YVES ROCHER με εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης για τους αθλητές μας.

Το Mouzaki Palace για τις πολύτιμες παροχές του.

Το γνωστό κατάστημα ενδυμάτων του Θωμά Μερτσιώτη  TOM2 και το BOX 23 TATTOO για τα υπέροχα  ρούχα που μας παρείχαν.

Ευχόμαστε στην αποστολή των Ευάθλων καλό ταξίδι στην Νορβηγία  προσδοκώντας  να επιστρέψει με μια θέση στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!