Δείτε το άλμπουμ του γάμου του Κώστα Καραφώτη και της Κάτιας Μάνου

gamos karafotialbum

Ο Κώστας Καραφώτης και η Κάτια Μάνου παντρεύτηκαν απόγευμα της Κυριακής 26ης Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης.

Το άλμπουμ του γάμου του Κώστα Καραφώτη και της Κάτιας Μάνου: Η προετοιμασία της πανέμορφης νύφης και του κομψού γαμπρού

Ο γάμος του τραγουδιστή και της γυμνάστριας με καταγωγή από τα Τρίκαλα, έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Τη νύφη η οποία ήταν εντυπωσιακή με deux pieces νυφικό με βικτωριανού στιλ δαντελένιο τοπ, συνόδευσε ο πατέρας της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2022 και γενικά κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι επίσημες φωτογραφίες του γάμου

Μια μέρα μετά τον γάμο τους οι νεόνυμφοι δημοσίευσαν κάποιες επίσημες φωτογραφίες μέσα και έξω από την εκκλησία. Ακόμα μας έδειξαν στιγμιότυπα από την προετοιμασία του γαμπρού και της όμορφης νύφης.

Εγραψε η Κάτια Μάνου στην ανάρτηση με τις φωτογραφίες του γάμου της:

“Ο σταθμός αυτός του ταξιδιού μας, ήταν γεμάτος ! Γεμάτος από τους λίγους , αλλά πολύτιμους ανθρώπους μας, γεμάτος από χαρά και συγκίνηση που φτάσαμε εδώ.
Σας ευχαριστούμε για τα αμέτρητα μηνύματά σας – με τις ευχές σας , το ταξίδι μας θα συνεχίζετε …
Οι κουμπάροι μας ..! @raffaella_manou_xotdance ξέρεις όλη μας τη διαδρομή ..κ χωρίς εσένα και τις πινελιές σου , ο γάμος αυτός, δε θα ήταν ο ίδιος ! Σε ευχαριστούμε Ραφυ μας.
Μανώλης Λαβρεντακης, πάντα δίπλα μας , με το χιούμορ σου, τη δύναμή σου! ..με ένα τηλέφωνο μηδένιζες κάθε απόσταση ! Σε ευχαριστούμε από καρδιάς.”

καραφωτης γαμος

 

καραφωτης γαμος

 

καραφωτης γαμος

 

καραφωτης γαμος

 

καραφωτης γαμος

Η προετοιμασία του γαμπρού

καραφωτης

Η προετοιμασία της νύφης

καραφωτης γαμος

 

καραφωτης γαμος

 

καραφωτης γαμος

 

καραφωτης γαμος

 

καραφωτης γαμος

 

καραφωτης γαμος

thetoc.gr