Διχασμός στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ-Μόνο ένας στους τρεις ψήφισε την Π. Δριτσέλη

dritseli

Διχασμός στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ-Μόνο ένας στους τρεις ψήφισε την Π. Δριτσέλη

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί μεταξύ των Τρικαλινών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το γεγονός ότι η μία τοπική υποψηφιότητα στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της πρώην Βουλευτή κας. Παναγιώτας Δριτσέλη, έλαβε στο νομό μόνο το 1/3 των ψήφων.

Σίγουρα αυτό το στοιχείο από μόνο του καταδεικνύει, την διχόνοια και τις αλληλοσυγκρουόμενες τάσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό του Τρικαλινού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και όχι μόνο.

Πάντως η γλυκιά Παναγιώτα έκανε μετά την γνωστοποίηση του αποτελέσματος, την ακόλουθη δήλωση:

“Ο αγώνας αυτών των ευρωπαϊκών εκλογών ήταν δύσκολος για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ο οποίος έδωσε μια μάχη σε ένα δυσμενές ευρωπαϊκό περιβάλλον. Η αποχή και συνολικά το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών πρέπει να προβληματίσει το πολιτικό σύστημα κι όλους μας.

Οι πολίτες δεν συμμετείχαν ενώ η κοινωνική δυσαρέσκεια σε πολλές περιπτώσεις κατευθύνθηκε προς τον ακροδεξιό λαϊκισμό. Από σήμερα, θα πρέπει να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα και να δώσουμε την μάχη ενάντια στην ακρίβεια και στην αδικία με ακόμα πιο ξεκάθαρα επιχειρήματα.

Σε ότι με αφορά, δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας από τα Τρίκαλα που για ακόμα μια φορά με τίμησαν και με κατέταξαν πρώτη στο Νομό. Επίσης, τους χιλιάδες ακόμα πολίτες σε όλη την Ελλάδα που με ψήφισαν. Θα συνεχίσω να μάχομαι για την πρόοδο της Θεσσαλίας, των Τρικάλων και την επαναφορά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και του προοδευτικού κόσμου στη διακυβέρνηση του τόπου.”

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.