Τρίκαλα: Ποιος αποφασίζει τελικά για τα έργα και τις παρεμβάσεις στην πόλη;

deyatrikala

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των Τρικαλινών με τη συνεχή “ανασκαφή” των δρόμων και των πεζοδρομίων της πόλης, από τους εργολάβους της ΔΕΥΑΤ και των παρόχων.”

Όποτε θέλουν οι εταιρείες επικοινωνιών, ενέργειας ή η ΔΕΥΑΤ, σκάβουν την πόλη χωρίς κανένα συντονισμό η έλεγχο από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων.

Ακόμη και φρέσκο ασφαλτωμένους δρόμους που κόστισαν στον φορολογούμενο πολίτη αρκετές χιλιάδες ευρώ τους μετατρέπουν όταν ολοκληρώσουν τα έργα σε “καρόδρομους”, αφού η ποιότητα αποκατάστασης τους από τους εργολάβους είναι επιεικώς απαράδεκτη.

Η παρούσα κατάσταση που έχει ξεκινήσει ομολογουμένως από την προηγούμενη Δημοτική αρχή και συνεχίζεται στην παρούσα με μεγαλύτερη ένταση, δημιουργεί ερωτήματα για το ποιος πραγματικά αποφασίζει για το πότε θα πραγματοποιηθούν οι παρεμβάσεις στην πόλη και αν τελικά δύναται οι τεχνικές υπηρεσίες να συντονίσουν τα έργα η να επιβάλλουν τις αποφάσεις τους, σε εταιρείες και εργολάβους.

Θυμίζοντας το μέγα πολιτικό ερώτημα “Ποιος κυβερνά τούτο τον τόπο;”, οι Τρικαλινοί αναρωτιούνται:”Ποιος αποφασίζει τελικά για τα έργα και τις παρεμβάσεις στην πόλη;