Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων-Μήνυμα Χρήστου Μπλουγούρα

mpluguras
Με αφορμή τις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων που θα γίνουν στις 4 έως 6 Ιουνίου o πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής του συνδυασμού “ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ” Xρήστος Μπλουγούρας έστειλε την παρακάτω επιστολή ενημέρωσης.
Το κείμενο της επιστολής:
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το 2024 είναι μια ακόμη χρονιά δοκιμασίας για όλους μας. Η “μεγάλη πληγή” που άφησαν σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά τόσο οι καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου όσο και οι πρωτοφανείς πληθωριστικές πιέσεις που καταγράφονται τα τελευταία χρόνια, μας φέρνουν αντιμέτωπους με προβλήματα που μεγαλώνουν παρά τις σημαντικές προσπάθειες σταθεροποίησης που έχουν γίνει.

Η βιωσιμότητα της επιχείρησης μας και η εξασφάλιση σταθερότητας που θα μας δώσει τη δυνατότητα για σωστό προγραμματισμό είναι το βασικό ζητούμενο του κάθε συναδέλφου. Έχουμε μάθει να ζούμε με πίεση και ρίσκο. Μπορούμε να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές και παράλληλα να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα.

Γνωρίζετε καλά ότι η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων τα τελευταία χρόνια, σε περιβάλλον αλλεπάλληλων και διαφορετικών κρίσεων, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Έφερε τα αιτήματα και τις αγωνίες των εμπόρων στα κέντρα λήψης αποφάσεων, πίεσε και πέτυχε σε πολλές περιπτώσεις.

Με επιμονή, με συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις, προσπαθεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων των επιχειρήσεων και κυρίως να ανοίξει νέους δρόμους με στόχο την ανάπτυξη. Με υπευθυνότητα, με τεκμηρίωση και στοιχεία, προσβλέποντας πάντα στη στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Έχοντας την τιμή να είμαι επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ» σας καλώ να στηρίξετε ξανά την προσπάθεια μας και να δείξετε την εμπιστοσύνη σας στους ικανούς και δραστήριους συναδέλφους που συμμετέχουν σε αυτό.

Η μαζική συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική γιατί αναβαθμίζει την παρουσία μας στα συλλογικά όργανα και δυναμώνει τη φωνή μας ακόμη περισσότερο.

Είμαι βέβαιος και δεσμεύομαι γι’ αυτό πως με τους συμβούλους που θα επιλέξετε στις αρχαιρεσίες μας στις 4 – 5 & 6 Ιουνίου θα υπηρετήσουμε με συνέπεια και ευθύνη τα συμφέροντα της μικρής και μεσαίας τοπικής επιχείρησης.

Οι υποψηφιότητες του συνδυασμού μας είναι οι εξής:

ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου

ΒΛΟΝΖΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Αλεξάνδρου

ΖΟΛΩΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Στεφάνου

ΚΟΚΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου

ΚΟΥΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Θεοδώρου

ΚΟΥΤΣΑΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Κωνσταντίνου

ΚΟΥΤΣΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Νικολάου

ΚΡΑΪΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Αλεξάνδρου

ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ευθυμίου

ΜΠΕΗ ΖΩΗ (ΤΖΙΝΑ) του Κωνσταντίνου

ΜΠΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου

ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Κλεάνθη

ΝΤΑΣΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κωνσταντίνου

ΝΤΕΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου

ΝΤΙΡΟΚΑΛΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Στυλιανού

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ του Αθανασίου

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Νικολάου

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Φωτίου

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Βασιλείου

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Στεφάνου

ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του Παύλου

ΣΑΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου

ΤΖΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βασιλείου

ΤΖΙΩΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Νικολάου

ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Ευαγγέλου

ΤΣΙΟΥΝΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Γεωργίου

ΦΑΛΤΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ευθυμίου

Με τιμή,

Χρήστος Μπλουγούρας

“ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ¨