Υλικά για παγωτό σάντουιτς
- 1 κουτάκι φυτική σαντιγυ
- 1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
- 1 κουτάκι γάλα εβαπορέ
- 1 κτγ εκχύλισμα βανίλιας
- Μπισκότα τύπου πτι μπερ
- Γλυκό του κουταλιού βύσσινο (προαιρετικά)
- Σιροπι καραμέλα
Συνταγή για παγωτό σάντουιτς
- Βάζουμε την φυτική κρέμα σε ένα μπολ ή στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το σύρμα να αφρατέψει καλά.
- Έπειτα γεμίζουμε τη συσκευασία από το ζαχαρούχο γάλα με γάλα εβαπορέ (δηλαδή θέλουμε ίδια ποσότητα γάλα εβαπορέ και ζαχαρούχο στο σύνολο) και ανακατεύουμε.
- Τέλος προσθέτουμε τη βανίλια.
- Σε ένα τετράγωνο τάπερ ή ταψάκι (30χ20) απλώνουμε τα μπισκότα ώστε να καλύψουμε όλο το κάτω μέρος του τάπερ.
- Έπειτα γεμίζουμε με το παγωτό (αν θέλουμε σε αυτό το σημείο βάζουμε ότι γεύση θέλουμε μέσα πχ γλυκό του κουταλιού ή καραμέλα).
- Σκεπάζουμε με μπισκότα με τον ίδιο τρόπο να καλύψουμε όλη την επιφάνεια.
- Βάζουμε στην κατάψυξη για ένα βράδυ.
- Αν θέλουμε την επόμενη μέρα βουτάμε το καθένα κομμάτι που έχουμε κόψει με μαχαίρι σε ζέστη σοκολάτα και τρουφάκια για να κάνουμε σχέδια.