Εύκολη συνταγή: Παγωτό γιαούρτι με μέλι, καρύδια και σοκολάτα

pagoto meli

Μια εύκολη συνταγή με τέλεια γεύση και το φίνο άρωμα που χαρίζει στο παγωτό το θυμαρίσιο μέλι.

Για το παγωτό γιαούρτι με μέλι, καρύδια και σοκολάτα

  • 750 γρ. άπαχο γιαούρτι
  • 75 ml θυμαρίσιο μέλι
  • 150 γρ. ψιλοκομμένα καρύδια
  • 2 κ.σ. τρίμματα σοκολάτας
  • Εκτέλεση
  • Ξεκινάμε το παγωτό γιαούρτι με μέλι και σοκολάτα, ανακατεύοντας σε ένα μπολ το γιαούρτι, το μέλι και τη σοκολάτα.

    Το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά.

    Το ρίχνουμε στην παγωτομηχανή ή το παγώνουμε στην κατάψυξη και μόλις αρχίσει να σφίγγει το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές ν’ αφρατέψει.

    Προς τα τελευταία χτυπήματα που θα έχει κάνει σώμα (θα στέκεται) προσθέτουμε τα καρύδια.

    Το σερβίρουμε σε ποτήρια παγωτού, περιχύνουμε, αν θέλουμε, λίγο μέλι και πασπαλίζουμε καρύδια και τριμμένη σοκολάτα.

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου