Φτιάχνει το δρόμο στα Τρία Ποτάμια η Χρύσα, μέχρι να “ξαναφουσκώσει” ο Ασπροπόταμος

chrisa triapotamia

Το οδικό δίκτυο του Ασπροποτάμου βελτιώνουν οι τεχνικές υπηρεσίες της Π.Ε. Τρικάλων υπό την επίβλεψη της Αντιπεριφεριάρχη κας. Χρύσας Ντιντή όπως μας ενημερώνει με σχετική της ανάρτηση στα social media:

“Σήμερα με την Διευθύντρια Τεχνικών υπηρεσιών Π.Ε.Τρικάλων Βάσω Ταμπακιώτη, την Προϊσταμένη Μαρία Καραμίτζιου επιθεωρήσαμε έργα μας εν εξελίξει, αρχικά την τοποθέτηση της γέφυρας Μπέιλι ( Μπέλεϋ) στον Τσίτο.

Η γέφυρα ολοκληρώνεται και θα δοθεί στην κυκλοφορία τη Δευτέρα 8/7. Ακολούθως επιθεωρήσαμε την πρόοδο των εργασιών στο οδικό κομμάτι Κρανιάς – Μαντάνια – Καλλιρόης, στο οποίο σε λίγες μέρες θα υπάρχει βατότητα, παρόλη τη δυσκολία, που θα συνδέει όλα τα χωριά του Ασπροποτάμου.

Αμέσως μετά συναντηθήκαμε στα σημεία που συλλέγουν την ξυλεία με τον συνεταιρισμό υλοτόμων Χρυσομηλιάς και Δολιανών. Ακούσαμε τα αιτήματά τους και βαίνουν προς επίλυση.”

Όλα αυτά βέβαια μέχρι με την πρώτη ισχυρή νεροποντή και να “ξαναφουσκώσει” ο Ασπροπόταμος, αφού η χάραξη του οδικού δικτύου στην περιοχή είναι λανθασμένη και απαιτούνται ευρείες παρεμβάσεις, για την μόνιμη αποκατάσταση των υποδομών.