Η 39χρονη Εκατ. Μιζούλινα που είναι ερωτευμένος ο Βλαντίμιρ Πούτιν

425327179_440505978309499_6639200785299328132_n

Τα βέλη του έρωτα φαίνεται πως «χτύπησαν» ξανά τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, καθώς δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι σε σχέση με την 39χρονη Εκατερίνα Μιζούλινα, κόρη μιας γυναίκας γερουσιαστή, που υποστηρίζει φανατικά τον Πούτιν και έχει ταχθεί ανοιχτά κατά της Ουκρανίας.

Όπως φαίνεται, ο πρόεδρος της Ρωσίας δεν πτοείται από τον συνεχιζόμενο πόλεμο που έχει εξαπολύσει στην Ουκρανία, ούτε από τις αντιδράσεις τόσο στο εσωτερικό της Ρωσίας όσο και στο εξωτερικό μετά τον μυστηριώδη θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι.

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Πούτιν

Σύμφωνα με ουκρανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Πούτιν χώρισε την επί χρόνια αγαπημένη του Αλίνα Καμπάεβα, με την οποία φαίνεται να έχει αποκτήσει τουλάχιστον δύο παιδιά, και σύναψε σχέση με την εντυπωσιακή 39χρονη Εκατερίνα (Κάτια) Μιζούλινα.

Η Κάτια είναι επικεφαλής ενός κρατικού φορέα που στην ουσία ασκεί λογοκρισία στο διαδίκτυο, αναφέρει η Daily Mail.

Ο ίδιος μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα ουκρανικά Μέσα, φέρεται να είπε σε συνεργάτη του ότι ένα ακόμα μέλος του χαρεμιού με γνώρισε και με ερωτεύτηκε.

Η Μιζούλινα αποφοίτησε από τη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου το 2004, με πτυχίο στην ιστορία της τέχνης και την ινδονησιακή γλώσσα.

parapolitika