Και ο «Παλαιοχριστιανός» Μανώλης προχωρά στην ίδρυση κόμματος

Palaiochristianos

Ιδρύει νέο κόμμα ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ο οποίος μαζί με την οικογένειά του κατοικούσαν σε παράπηγμα στην περιοχή της ορεινής Κορινθίας, ενώ είχαν σκάψει μέχρι και λαγούμι που το χρησιμοποιούσαν ως δίοδο διαφυγής.

Πιο συγκεκριμένα ο “παλαιοχριστιανός” όπως έγινε ευρύτερα γνωστός, ανέφερε στον ΑΝΤ1 πως αυτή τη στιγμή φτιάχνεται το καταστατικό, ενώ τόνισε πως δεν βιάζεται, καθώς επιθυμεί να γίνουν σταθερά και σίγουρα βήματα.

«Το κόμμα θα κατέβει στις εθνικές εκλογές, γιατί δεν προλαβαίνουμε τις ευρωεκλογές. Κάναμε έλεγχο στον Άρειο Πάγο, και δεν υπάρχει πρόβλημα με το όνομα, το οποίο θα σχετίζεται με τον ρεαλισμό. Αυτό βέβαια που με προβληματίζει, είναι ότι ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου. Όταν τα κόμματα εκφράζουν μία ιδέα, πρέπει οι πολίτες να ενδιαφέρονται για αυτήν, και όχι για το πρόσωπο που την εκφράζει» ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, αυτοχαρακτηρίστηκε ως «σπηλίτης», και είπε πως «ακόμη και στην σπηλιά που ζω όλο και κάτι μαθαίνω για το τι γίνεται στον κόσμο. Η άποψή μου στα πολιτικά θέματα είναι πως χρειάζεται αλλαγή στο σκηνικό. Δεν μπορεί να παραμείνει με την ήδη υπάρχουσα πολιτική κατάσταση, αλλά αυτό θα το δρομολογήσει ο ίδιος ο λαός».