Καταφύγιο στον Δήμο Μετεώρων ψάχνει η «ηττημένη δεξιά»

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του trikalatroll.gr  Νεοδημοκρατικά στελέχη που «σιτίζονται» στον αυτοδιοικητικό χώρο και έμειναν «ορφανά» μετά τις πρόσφατες εκλογές προσδοκούν να μετακινηθούν στο “φιλόξενο νεοδημοκρατικό καταφύγιο” του Δήμου Μετεώρων. Μαζί τους επιχειρούν να μετακινηθούν και πάροχοι υπητρεσιών οι οποίοι έμειναν ξεκρέμαστοι μετά το εκλογικό πατατράκ της περιφέρειας.

Μάλιστα όπως διαρρέουν τα εν λόγω στελέχη σε κατ ιδίαν συζητήσεις έχουν εξασφαλίσει θέσεις ευθύνης, αντίστοιχες με εκείνες που κατείχαν.

Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι για τις εν λόγω θέσεις ευθύνης ενδιαφέρονται και στελέχη πού δραστηριοποιήθηκαν πέριξ της περιφέρειας Θεσσαλίας, τα οποία ωστόσο έχουν πρόβλημα εντοπιότητας, κάτι το οποίο αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας.

Χαρακτηριστική είναι η άποψη που εξέφρασε στο trikalatroll.gr γνωστός Kαλαμπακιώτης και στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας. «εμείς τραβήξαμε το λούκι για την εκλογή του Λευτέρη και τώρα θα ρθουν οι άλλοι από τη Λάρισα και τα Τρίκαλα για να κατσικωθούν στο δήμο. Κακή αρχή θα έχουμε” συμπλήρωσε με νόημα

Προηγούμενο άρθροΕκπληκτικό. Πιο νωρίς θα μπει ο καινούργιος χρόνος στα Τρίκαλα!!
Επόμενο άρθροΠρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Βουλευτή Τρικάλων Θανάση Λιούτα