Καταγγελία του Αχιλλέα Μπέου για σεξουαλική παρενόχληση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

437678960_476302744729822_8942291482627209821_n

Όπως καταγγέλει ο ίδιος στα social media η Ζωή Κωνσταντοπούλου του είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;» που θα μπορούσε όπως λέει να το ερμηνεύσει και ως σεξουαλική παρενόχληση

Συνέχεια στο «γεια σου κούκλε» τηςΖωής Κωνσταντοπούλου δίνει ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Ο κ. Μπέος συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου και, όπως ο ίδιος λέει, καθώς τον προσπερνούσε, τον χαιρέτησε λέγοντάς του «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».

Επιχειρώντας να… ερμηνεύσει την κίνηση αυτή της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε μια ανάρτηση στα social media, στην οποία  έκανε λόγο για σεξουαλική παρενόχληση:

«Μετά και το πρωϊνό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό ”κόλλημα”, που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε ”γεια σου κούκλε, τι κάνεις;” δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους.

Ο ένας ως ”πείραγμα”, αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη, καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα… Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών».

diaforetiko.gr

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.