Λάρισα: Πέθανε ο 47χρονος γιατρός που είχε πάθει εγκεφαλικό στην εφημερία του

pethanegiatros

Θλίψη επικρατεί από χθες στη Δήμητρα Αγιάς στη Λάρισα για τον θάνατο του 47χρονου γιατρού νεφρολόγου Χρήστου Καβλακούδη ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει εγκεφαλικό επεισόδιο που του συνέβη στον χώρο εργασίας του, στο Νοσοκομείο Έδεσσας, κατά τη διάρκεια εφημερίας του την περασμένη Πρωτομαγιά.

Iδιαίτερα αγαπητός στη γενέτειρά του Δήμητρα, η είδηση της απώλειάς του συγκλόνισε τους συγχωριανούς, αλλά φυσικά και όλους όσοι είχαν την ευτυχία να τον έχουν γνωρίσει.

Για την οικογένειά το ήταν ένας υπέροχος γιος, σύζυγος, πατέρας, αδελφός και θείος. Για τους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς του, προκομμένος, άξιος και αξιοθαύμαστος, απλός, προσηνής, ευγενής, με αίσθηση του υγιούς χιούμορ, φωτεινός, ευχάριστος, αληθινός, άνθρωπος της παράδοσης, λάτρης των εθίμων, των πανηγυριών του χωριού του, ζούσε και απαθανάτιζε τις στιγμές αυτές με ζήλο διακαή, με πίστη σε αξίες ακλόνητες και ιδανικά.

Για τους συναδέλφους του και για τους ασθενείς του, εξαιρετικός γιατρός, υπέροχος άνθρωπος της προσφοράς, ένα τίμιος, υπευθυνότατος, εργασιομανής, ερευνητικό πνεύμα με θετική αύρα και ακατάπαυστη έγνοια για τον συνάνθρωπο. Χαρακτηριστικός της αγάπης όλων προς αυτόν ο αποχαιρετισμός από το Σωματείο Εργαζομένων Ο.Μ. Έδεσσας:

«Στον αγαπημένο μας συνάδελφο ιατρό Χρήστο Καβλακούδη που ο πρόωρος θάνατός του μας γέμισε θλίψη Είναι στιγμές, όπως ετούτη, που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματά μας μόλις πληροφορηθήκαμε τον άδικο χαμό σου. Η ιατρική και νοσηλευτική οικογένεια πλέον είναι φτωχότερη, γιατί δεν ήσουν μόνο εξαιρετικός επιστήμονας, αλλά άριστος και υπέροχος συνάδελφος, ιδιαίτερα αγαπητός, όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στους ασθενείς σου, καλοσυνάτος, χαμογελαστός, μετρημένος, ευσυνείδητος και συνεπής στο λειτούργημά σου. Η ευαισθησία σου συμβάδιζε πάντα με μια απίστευτη γενναιότητα και ένα απαράμιλλο ήθος. Αγαπημένε μας Χρήστο, κατάφερες κάτι πολύ σημαντικό. Να κερδίσεις την αγάπη και τον σεβασμό μας και να μείνεις για πάντα στη μνήμη μας. Καλό ταξίδι στον κόσμο των Αγγέλων».

Ο Χρήστος Καβλακούδης, που με ιώβεια υπομονή κατάφερε πριν χρόνια να αντεπεξέλθει σκληρού δυστυχήματος στο οποίο ενεπλάκη στον δρόμο Αγιόκαμπος – Αγιά, αφήνει πίσω τη σύζυγό του Άννα, δύο ανήλικα παιδιά, τους γονείς του Γιάννη και Ελένη και την αδελφή του Αικατερίνη με την οικογένειά της.

H νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Δευτέρα 8 Ιουλίου, στις 3:30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης. Με πούλμαν και ιδιωτικά μέσα θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη συγχωριανοί του για το ύστατο «χαίρε».

πηγή: onlarissa