Λάβρος ο Ηλιάδης κατά Σακκά. Θα σας πάμε μέχρι τέλους.

Ξέσπασε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Ηλιάδης ύστερα από το δελτίο τύπου του Δήμου Τρικκαίων και  του δημάρχου Νίκου Σακκά το οποίο (δεν) απαντά στις καταγγελίες του, σχετικά με τις αναθέσεις και τις καθυστερήσεις που σημειώνονται στο κολυμβητήριο που κατασκευάζεται στον Aη Γιώργη (διαβάστε εδώ)

Μιλώντας στο ράδιο Ζυγός ο κ Ηλιάδης κατηγόρησε τον κ.Σακκά ότι συμπεριφέρεται ως ιδιοκτήτης της πόλης, αφού όπως είπε  του έθεσε συγκεκριμένα ερωτήματα και αντί απαντήσεων εισέπραξε ειρωνείες.

Δεν μπορεί να με εγκαλεί ο κ. Σακκάς γιατί πήγα στο ΟΑΚΑ και στο Βερολίνο και για το τι κάνω στη προσωπική μου ζωή.. Και εγώ μπορώ να του πω για την «λατρεία» του την Σκιάθο,  αλλά δεν θα το κάνω.  Να  πάψει να ασχολείται  την προσωπική   ζωή  του καθενός μας,  και ας δώσει απαντήσεις στα προβλήματα του δήμου. Θα μας πει επιτέλους τι κρύβεται με το έργο του κολυμβητηρίου; Mας έχει πνίξει η σκόνη στην πόλη  και αυτός κουνάει το δάχτυλό του, λέγοντάς μας μάλιστα  να μη βγαίνουμε στα ραδιόφωνα. Αυτά δυστυχώς τα λένε όσοι είναι σε άμυνα. Θα τους πάμε μέχρι τέλους, και θα τους αποκαλύψουμε δήλωσε ανάμεσα σε πολλά άλλα οργισμένος ο κ. Γιώργος Ηλιάδης