Μ. Καρυστιανού: Οργή για τον Α. Γεωργιάδη με αφορμή τη δήλωση του Ν. Πλακιά

orgi

Ξέσπασε κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου “Τέμπη 2023”, η οποία έχασε την κόρη της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς.

Αιτία, τα όσα είπε χθες στη Βουλή ο υπουργός Υγείας, ο οποίος επικαλέστηκε ανάρτηση του Νίκου Πλακιά (που έχασε τις δίδυμες κόρες του στην τραγωδία των Τεμπών), στην οποία ανέφερε ότι δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό στο κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας που βρέθηκε σε ιδιωτική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη.

 

“Κάνατε σημαία την άποψη ενός γονέα γιατί σας βόλευε και αγνοήσατε την αλήθεια των πραγματογνωμόνων επειδή δεν σας βόλευε. Και για ακόμα μια φορά, φωνάζατε ανυπόστατες αρλούμπες, κάνοντας μικροπολιτική. Ολοφάνερος ο φόβος που προκαλεί η αλήθεια στον ένοχο. Γιατί δεν ξεσπάσατε με τον ίδιο θυμό και στόμφο όταν βρέθηκαν οστά στο Κουλούρι; Εκείνη την ημέρα ήταν εκτός λειτουργίας η “ευαισθησία” σας;” έγραψε η Μαρία Καρυστιανού, η οποία καταλόγισε στον υπουργό Υγείας χαμηλή ηθική και αναξιοπρέπεια.

Τον κατηγόρησε ότι παραβίασε κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς και τόνισε ότι δεν πρέπει να ακουμπά το θέμα των Τεμπών.

Αναλυτικά όλη η ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού

Adonis Georgiadis παραβιάσατε εκ νέου κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς . Βέβηλα ψέμματα και παρανοειδής έκφραση λόγου, ως συνήθως.

Κάνατε σημαία την άποψη ενός γονέα γιατί σας βόλευε και αγνοήσατε την αλήθεια των πραγματογνωμόνων επειδή δεν σας βόλευε.

Και για ακόμα μια φορά, φωνάζατε ανυπόστατες αρλούμπες , κάνοντας μικροπολιτική. Ολοφάνερος ο φόβος που προκαλεί η αλήθεια στον ένοχο.

Γιατί δεν ξεσπάσατε με τον ίδιο θυμό και στόμφο όταν βρέθηκαν οστά στο Κουλούρι; Εκείνη την ημέρα ήταν εκτός λειτουργίας η “ευαισθησία” σας;

Αντιλαμβάνεστε, άραγε ότι η χαμηλή ηθική και αναξιοπρέπεια που σας διακρίνει δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε το θέμα των Τεμπών και τον ιερό αγώνα μας; Μάλλον οχι.

 

thetoc.gr