Mαχαίρωσε τον μάγειρα γιατί πίστευε ότι του έδωσε “χθεσινό” κοντοσούβλι

431141553_448220167538080_1328270947768552132_n

Όλα άρχισαν όταν ένας από τους πελάτες σηκώθηκε από το τραπέζι του κι αφού άρχισε να τον βρίζει, του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε.

Ο 65χρονος που δέχθηκε την επίθεση πλέον αναρρώνει και από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μίλησε για τα γεγονότα.

Με μάσκα οξυγόνου στο πρόσωπο σε θάλαμο νοσηλείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου ο 65χρονος υποστήριξε στο Mega πως αιτία για την επίθεση που τον έστειλε στο χειρουργείο, ήταν μια μερίδα κοντοσούβλι.

Ο δράστης σηκώθηκε κάποια στιγμή έξαλλος από τη θέση του και άρχισε να ζητάει εξηγήσεις από τον μάγειρα.

Απίστευτο: Mαχαίρωσε τον μάγειρα γιατί πίστευε ότι του έδωσε "χθεσινό" κοντοσούβλι - Στιγμές τρόμου σε ουζερί

Έρχεται ένας πελάτης, ήταν τύφλα, είχε πιει πάρα πολύ. Μου λέει ‘’θέλω ένα κεφαλοτύρι, μία πατάτα και ένα κοντοσούβλι χοιρινό. Όπως τα πάω αυτά και τα σερβίρω μου λέει ‘’το κοντοσούβλι σημερινό είναι; Γιατί δεν το βλέπω’’. Επιμένω ‘’είναι φρέσκο’’, διότι εγώ δεν σερβίρω τέτοια πράγματα, με τη γαρνιτούρα με τα πάντα. Στρώνω κιόλας, τα σερβίρω, του λέμε ‘’καλή όρεξη’’. Μετά αρχίζει να μου βρίζει τη μάνα μου. ‘’Μην μου λες ψέματα’’“.

“Μου λέει ‘’είχαν παλιό, δεν είναι σημερινό’’. ‘’Φίλε δεν σερβίρω χθεσινό’’ είπα. Μου το δίνει το πιάτο, το ακυρώνω αυτό, τρώει πατάτες, τρώει και το κεφαλοτύρι, και λέω ‘’κοίταξε να δεις, την μάνα μου δεν μπορείς να τη βρίζεις, να σταματήσουν λίγο αυτά τα πράγματα γιατί είμαι 65 ετών και εσύ είσαι 53 με 55, να σέβεσαι. Εδώ είναι μαγαζί και δεν θέλω να με προσβάλλεις γιατί σε ακούν και άλλοι”.

Αρχικά, όπως λέει, ο πελάτης, του επιτέθηκε με ένα πιρούνι. Αμέσως μετά όμως πήρε το μαχαίρι και του το κάρφωσε στην κοιλιά.

“Σηκώνεται αυτός, παίρνει το πιρούνι και σηκώνεται να μου καρφώσει το πιρούνι. Η κυρία που έχει το μαγαζί του πιάνει το χέρι. Με το άλλο χέρι, το δεξί, πιάνει το μαχαίρι και χτυπάει την κοιλιά, δεξιά”.

μαγειρας

Αφαντος ο δράστης

Στο ουζερί στην περιοχή της Μενεμένης επικράτησε πανικός, με τους υπεύθυνους να ειδοποιούν ασθενοφόρο. Πάνω στη γενικότερη σύγχυση ο δράστης κατάφερε να διαφύγει.

Ο 65χρονος μάγειρας μεταφέρθηκε αιμόφυρτος σενοσοκομείο και οι γιατροί τον οδήγησαν στο χειρουργείο.

“Εγώ νόμιζα με χτύπησε με το πιρούνι, δεν το πήρα, βγαίνω έξω, να του πω αυτό και σηκώνω τη στολή μου και βλέπω αίμα έφευγε – και λες ‘’πώς γίνεται; Το πιρούνι έχει τέτοια κομμάτια;’’. Πάω στο τραπέζι και βλέπουμε αίματα στο μαχαίρι, πλάκωσε μία, έκατσα 2-3 λεπτά, γύριζε, έφυγε από την πόρτα, ανεβαίνει στο μηχανάκι και έφυγε”.

δρασ

“Φοβήθηκα μήπως έχω χτυπήσει αλλού, μου έχει κάνει ζημιά”.

Ο δράστης έφυγε από το ουζερί χωρίς να πληρώσει. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ταυτοποιηθεί, αλλά ακόμα οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Όπως έλεγαν οι υπεύθυνοι του ουζερί, ο άτυχος μάγειρας ήταν υπόδειγμα στη δουλειά του και ποτέ κατά το παρελθόν, δεν είχε βρεθεί κανείς, να πει κάτι εναντίον του.

Το μόνο παρήγορο είναι πως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς, μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης.

Οι έρευνες για τον δράστη που διέφυγε με το μηχανάκι του συνεχίζονται, αλλά μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες.

“Τώρα είναι καλά στην υγεία του”

“Το μάθαμε από το ράδιο το πρωί. Τώρα είναι καλά στην υγεία του. Τον ήξεραν, ήταν πελάτης στο μαγαζί. Πώς έγινε αυτό, δεν ξέρω. Μα με μαχαίρι για ένα φαγητό;” λέει ο Γιώργος Μπασλάρι, αδελφός του θύματος, στο Mega.

 

 

πηγή: mega-thetoc