Μαρία Καρυστιανού: “Συνταξιούχος εισαγγελέας μου είπε ότι τους φοβάται”

karistianou

Σε βαρυσήμαντες αποκαλύψεις για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών να φέρουν στο φως πτυχές της τραγωδίας προχώρησε η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού.

Η κ. Καρυστιανού, η οποία είχε κληθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης μαζί με τον Παύλο Ασλανίδη προκειμένου να παρουσιάσουν τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών και το πώς δημιουργήθηκε, αναφέρθηκε σε ένα τηλεφώνημα που είχε με συνταξιούχο εισαγγελέα ο οποίος δήλωσε ότι την στηρίζει αλλά και ότι φοβάται.

Συγκεκριμένα η κ.Καρυστιανού ανάφερε ότι “πριν λίγες μέρες, με πήρε τηλέφωνο ένας συνταξιούχος εισαγγελέας ,αφού μου ειπε συνεχίστε, είμαστε μαζί σας και μου έδωσε κάποιες πληροφορίες, ξέρετε πως έκλεισε το τηλέφωνο; Θα σας βοηθήσω όπως θέλετε αλλά μην αναφέρετε το όνομα μου γιατί τους φοβάμαι”!

Όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης η κ. Καρυστιανού έκανε γνωστό ότι την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα δοθεί η πρώτη συνέντευξη Τύπου, μετά τη συλλογή 1,5 εκατομμυρίου υπογραφών, για τα Τέμπη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας.

“Έχουν συγκεντρωθεί 1,5 εκατομμύριο υπογραφές Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι απαιτούν, κατ’ εφαρμογήν του άρ. 73 παρ. 6 Σ, να συζητηθεί και να ψηφιστεί στη Βουλή των Ελλήνων νομοθετικό πλαίσιο, ώστε να μην παραμένουν ¨γράμμα κενό¨ η ποινική ευθύνη Υπουργών και το σύστημα άρσης της βουλευτικής ασυλίας”.

 

thetoc.gr

 

 

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.