Με ειρωνείες o Σακκάς (δεν) απαντά  στις καταγγελίες Ηλιάδη για το κολυμβητήριο

sakkas_iliadis copy

Και ξαφνικά ο Δήμαρχος Τρικκαίων  Νίκος Σακκάς “ανακάλυψε” ότι τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης δεν έχουν θέση στο «γήπεδο»-όπως χαρακτηριστικά αναφέρει – των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Όταν ο ίδιος αλλά και οι δημοτικοί του σύμβουλοι- και πολύ ορθά- χρησιμοποιούν καθημερινά και για αρκετές ώρες τα ΜΜΕ για την προβολή και υπεράσπιση των έργων τους.

Παραθέτουμε αυτούσια, στην κρίση των αναγνωστών μας την απάντηση Σακκά στις καταγγελίες Ηλιάδη (διαβάστε εδώ) σχετικά με τις καθυστερήσεις και τις αναθέσεις στο κολυμβητήριο που κατασκευάζεται στον Αη-Γιώργη

 

Δήμος Τρικκαίων

Σε απάντησή του σε σχέση με ανακοίνωση της παράταξης «Τρίκαλα, Τόπος να Ζούμε», ο Δήμος Τρικκαίων τονίζει τα ακόλουθα:

«Μετά τα γήπεδα του Βερολίνου και των Αθηνών, ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίκαλα,Τόπος να Ζούμε", θέλησε – κατά την προσφιλή του συνήθεια – να μεταφέρει και τηνΑυτοδιοίκηση στο “γήπεδο” των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Αδυνατεί με πείσμα να κατανοήσει τις θεσμικές υποχρεώσεις που του επιβάλλει ο ρόλοςτου στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μπερδεύτηκε, φαίνεται, και αντί να στείλει το πολύ εύστοχο και εμπεριστατωμένοερώτημα της παράταξής του στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε αυτό νασυμπεριληφθεί στην ημερήσια διάταξη της 3 ης συνεδρίασης Λογοδοσίας του μηνός Ιουλίου,είτε, ακόμη, να θέσει το ερώτημα στην τακτική συνεδρίαση του Σώματος την ερχόμενηΤρίτη, είπε να κάνει ντόρο.

Δε βαριέσαι… τι έχουμε να χάσουμε;

Την καθ’ έξιν εκτροπή του κ. Ηλιάδη και της ομάδας του από τη λειτουργία του ΔημοτικούΣυμβουλίου και τα θεσμικά όργανα της Αυτοδιοίκησης, δε θα την ακολουθήσουμε.

Αυτοί θα συνεχίσουν να ρωτάνε όπως να ‘ναι και η δημοτική αρχή θα εξακολουθεί νααπαντά όπως πρέπει.Απαντήσεις θα λάβουν εκεί που πρέπει. Για όλα.Και όπως πολύ εύστοχα δήλωσε μόλις χθες και ο αρχηγός της κομματικής παράταξης του κ.Ηλιάδη: “Ο τοξικός λόγος, τα ρεσάλτα και οι τυχοδιωκτισμοί δε θα περάσουν”».

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων