Μέλι γάλα η σχέση Κουρέτα-Κυβέρνησης

koyretas_mitsotakis

Η χθεσινή επίσκεψη Μητσοτάκη και της “μισής του  κυβέρνησης” στη Λάρισα, αν μη τι άλλο πιστοποίησε    την  πολύ καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην κυβέρνηση και στο νέο περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα.

Τα όσα διαδραματίσθηκαν ήταν εξόχως αποκαλυπτικά.

Η ανταλλαγή φιλοφρονήσεων «έπαιζε βόλεϊ» στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου με θεατές την παράταξη του Αγοραστού, η οποία δεν είχε να θυμίσει τίποτε από την παλιά εποχή. Ομοίως έκπληκτες παρέμεινα τόσο  οι Πασοκογενείς όσο και οι συριζοανένταχτοι που στήριξαν την υποψηφιότητά Κουρετά, φθάνοντας μάλιστα κάποιοι να σιγοψιθυρίζουν «πάει τον χάσαμε τον αρχηγό’  

Αν αποτύχουμε θα αποτύχουμε μαζί είπε ο πρωθυπουργός στο Δημήτρη Κουρέτα. Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε, θα πετύχουμε μαζί.. ήταν κάποιες από τις θερμές εκφράσεις που ακούστηκαν.

Από την άλλη και ο Δημήτρης Κουρέτας ‘κατάπιε’  την κριτική του για το υπό ίδρυση ογκολογικό κέντρο, αφού μέσα σε μία μέρα ανακάλυψε ότι δεν υπάρχει θέμα.

Δήλωση μάλιστα απόλυτα ικανοποιημένος για τη συνεργασία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Όταν σου έρχεται η μισή κυβέρνηση για δεύτερη φορά είναι φυσικό να διαλύονται η διστακτικότητα και το μούδιασμα που υπήρχε στην αρχή, δήλωσε ο περιφερειάρχης χαιρετίζοντας τη προσέγγιση αλλά και αναγγέλλοντας την κυριαρχία του λέγοντας ότι «χθες έκλεισε και ο κύκλος της προηγούμενης αρχής του κ. Αγοραστού».

                                                                                                     ο trollαμένος

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.