Μερικές φορές οι κληρονομιές είναι χρέη και υποθήκες, ιδιαίτερα αν η “αποχώρηση” είναι αναπάντεχη

sakkaspapastergiou

Μερικές φορές οι κληρονομιές είναι χρέη και υποθήκες, ιδιαίτερα αν η “αποχώρηση” είναι αναπάντεχη

Τη πραγματικότητα αναφορικά με τα έργα στο Δήμο Τρικκαίων επιχείρησε να αποκαταστήσει σήμερα σε πολιτικό πηγαδάκι, παλιός αυτοδιοικητικός της πόλης.

Αν και τυγχάνει προσωπικός φίλος του πρώην Δημάρχου κ. Δ. Παπαστεργίου και του νυν κ. Ν. Σακκά, οι απόψεις του τελικά φαίνεται ότι δεν απέχουν από την αλήθεια.

Σαφώς και ο κ. Παπαστεργίου δεν απέδρασε όπως διαδίδουν οι κακοπροαίρετοι, αφού η πρόταση του πρωθυπουργού ήταν ιδιαίτερα τιμητική και κανείς δεν θα έλεγε όχι.

Κληρονόμησε βέβαια χρέη και υποθήκες(εννοώντας τα προβλήματα στα έργα) στον διάδοχό του, αλλά γι΄αυτό δεν ευθύνεται η “Επανεκκίνηση ν2” αλλά η αρνητική συγκυρία αφού οι αναθέσεις έπεσαν όλες μαζί για τους γνωστούς λόγους που έχουν να κάνουν με τη χρηματοδότηση, ενώ την ίδια ώρα η ραγδαία αύξηση του κόστους στον κατασκευαστικό κλάδο, προκαλεί σοβαρά ζητήματα επιβίωσης για τους εργολάβους“, ανέφερε χαρακτηριστικά αλλά παραδέχθηκε εν ότι μέρει: “θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα στον τομέα του συντονισμού των παρεμβάσεων στη πόλη, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες.

Εν τέλει έδειξε αισιόδοξος ότι: “Στο τέλος της θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής και μετά την ολοκλήρωση των αναγκαίων έργων, το πρόσημο θα είναι θετικό και η πόλη αγνώριστη.