Μόλις πήρε το μεταπτυχιακό της, η Παπακώστα μπήκε στην κυβέρνηση. Τυχαίο;

papak2

Δεν πρόλαβε κυριολεκτικά να πάρει το μεταπτυχιακό της, και την επόμενη ακριβώς μέρα, η βουλευτής Tρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα πήρε το τίτλο της υφυπουργού οικογένειας συμμετέχοντας έτσι στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Σε ανάρτηση της η κ. Παπακώστα σημειώνει ότι “η χθεσινή μέρα αποτελεί σημαντικό ορόσημο στο ακαδημαϊκό της ταξίδι μετά την αποφοίτηση της από το μεταπτυχιακό δημόσιο διοίκηση-δημόσιο μάνατζμεντ το πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής”

Όπως επισημαίνει «το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό το ξεκίνησε ενώ υπηρετούσε ως βουλευτής και το απέκτησε με προσωπικές θυσίες και τεράστια προσπάθεια»

Πάντως η σύμπτωση των δύο γεγονότων, καθόσον  τη μία μέρα ορκίστηκε για το μεταπτυχιακό της παρουσία μάλιστα του υπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου και την άλλη υφυπουργός παρουσία του  πρωθυπουργού  Κ. Μητσοτάκη  είναι εκπληκτική και προδήλως  τυχαία σε πείσμα ολων εκείνων  των  φωνών που υποστηρίζουν ότι σε  κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μπαίνεις   αν δεν είσαι απόφοιτος αμερικάνικου κολλεγίου η αν δεν έχεις μεταπτυχιακούς τίτλους.

Το βίντεο από την ορκωμοσία της κ. Παπακώστα

papak1

papak2

papak3