Τη δημιουργία Μουσείου Οίνου-Τσίπουρου στον Αμπελώνα και Χαλβά στα Φάρσαλα ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας.
Έτσι θα προβάλλονται τα ταυτοτικά προϊόντα της κάθε περιοχής περιοχής, δήλωσε ο κ. Κουρέτας.
Η φέτα που παράγεται από μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες στα Τρίκαλα, καταλαμβάνει το 50% των εγχώριων εξαγωγών του συγκεκριμένου προϊόντος.
Γιατί λοιπόν να μη γίνει ένα ανάλογο μουσείο στα Τρίκαλα;
Χάσαμε τη τυροκομική σχολή, παρ΄ότι ο νομός Τρικάλων διαθέτει τις μεγαλύτερες βιομηχανίες του κλάδου και πολλά τυροκομεία, μη μας πάρουν και το μουσείο της φέτας..