Ν. Πλακιάς σε Α. Γεωργιάδη: “Δεν θα χτιστούν καριέρες πάνω στα δικά μου παιδιά”

minisi plakia

Αιχμηρή είναι η απάντηση που έδωσε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο δυστύχημα των Τεμπών, στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επικαλέστηκε χθες στη Βουλή ανάρτηση του χαροκαμένου πατέρα κατά τη διάρκεια της έντονης αντιπαράθεσης που είχε με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πρόκειται για την ανάρτηση που είχε κάνει στην οποία ανέφερε ότι δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό στο κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας από τη σιδηροδρομική τραγωδία, το οποίο εντοπίστηκε σε ιδιωτική επιχείρηση στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και μεταφέρθηκε στο Κουλούρι Λάρισας.

Τα επίμαχα σημεία της ανάρτησης του Νίκου Πλακιά:

“Είναι σαν να φέρνει εμένα τον ίδιο σε αντιπαράθεση με τον εκάστοτε ομιλητή, το οποίο είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε όπως θα ήταν και με εσάς Υπουργέ αν ήσασταν σε ανάλογη θέση

Εκτός και εάν την επόμενη φορά να αναφερθείτε και στις άλλες αναρτήσεις μου για τα Τέμπη!!! Όπως για την υπουργοποίηση της μισής εξεταστικής επιτροπής. Αλλιώς αφήστε το. Καριέρες στα παιδιά τα δικά μου δεν θα χτιστούν από όλους τους πολιτικούς εκεί μέσα”