Ν. Ταχιάος από Λάρισα: «Το καλοκαίρι τα πρώτα εργοτάξια στη Θεσσαλία»

434425094_469655372061226_5298998299109882071_n

«Δουλεύουμε μαζί τους (σ.σ. με τους μηχανικούς) για να φέρουμε μία καλύτερη μέρα για τη Θεσσαλία και πολύ σύντομα, μέσα στο καλοκαίρι, θα ανοίξουν τα πρώτα εργοτάξια για τις οριστικές αποκαταστάσεις των υποδομών που έχουν υποστεί βλάβη», ανέφερε ο ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος που βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Λάρισα για την επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων του ΤΕΕ.

Παράλληλα, ο υφυπουργός απάντησε και στην πρόταση για σήραγγα στη λίμνη Κάρλα, ενώ τοποθετήθηκε και σχετικά με τον Οργανισμός Διαχείρισης Υδάτων στη Θεσσαλίας.

Σχετικά με τα 100 χρόνια που γιορτάζει το ΤΕΕ σημείωσε ότι, «είναι μία πολύ σημαντική επέτειος για τους Έλληνες μηχανικούς τα 100 χρόνια που γιορτάζει το ΤΕΕ. Οι Έλληνες μηχανικοί διαχρονικά έχουν σταθεί ως στυλοβάτες της ανάπτυξης στη χώρα.

Επειδή βρισκόμαστε στη Θεσσαλία, πρέπει να τονίσουμε ότι ο ρόλος τους στην ανάταξη της περιοχής μετά τις δύο θεομηνίες που την χτύπησαν είναι καθοριστικός.

Δουλεύουμε μαζί τους για να φέρουμε μία καλύτερη μέρα για τη Θεσσαλία και πολύ σύντομα, μέσα στο καλοκαίρι, θα ανοίξουν τα πρώτα εργοτάξια για τις οριστικές αποκαταστάσεις των υποδομών που έχουν υποστεί βλάβη. Παράλληλα, τρέχουνε σχεδιασμοί που αφορούν την διαχείριση της περιοχής στο σύνολό της, πάντα με μελέτες, οι οποίες είναι σοβαρές και ανταποκρίνονται σε πραγματικά δεδομένα κι όχι σε θεωρητικές κατασκευές που γίνονται σε εργαστήρια».

 

 

πληροφορίες: larissanet.gr