Νέα “κόντρα” Δήμου Τρικκαίων με Χρ. Κατσιάβα-“Τελεσίγραφο” στον εργολάβο για την οδό Καρδίτσης

438093352_473652148328215_4581419494056913143_n

Προειδοποιητική επιστολή έστειλε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων στον εργολάβο που έχει πάρει την ανάπλαση της οδού Καρδίτσης, δίνοντας του προθεσμία ένα μήνα για να ξεκινήσει τις εργασίες κατασκευής νέων πεζοδρομίων και ποδηλατόδρομου, όπως αποκάλυψε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Γιώργος Καταβούτας :

« Χθες επιδόθηκε έγγραφο από την τεχνική υπηρεσία προς τον εργολάβο . Κατσιάβα ότι πρέπει να μπει εντός ενός μήνα στο έργο της ανάπλασης της οδού Καρδίτσης. Είναι μια προειδοποίηση ότι το έργο έχει καθυστερήσει πολύ και πρέπει να συνεχιστεί η εκτέλεση του.

Δεν τα ρίχνουμε όλα στους εργολάβους, έγιναν έργα από ΔΕΥΑΤ μέχρι οπτικές ίνες στην περιοχή αυτή. Έχουν όμως τελειώσει όλοι οι οργανισμοί πλέον από εκείνο το μέρος, οπότε ο κ. Κατσιάβας έπρεπε να είχε μπει από μήνες τώρα. Είμαι σίγουρος ότι θα λάβει υπόψη το επίσημο έγγραφο που του κοινοποιήθηκε, και θα ξεκινήσει μέσα στο μήνα τις εργασίες του.

Το αν θα μπορεί να ανταπεξέλθει ταυτόχρονα στα έργα που έχει αναλάβει, είναι δικό του θέμα, ο ίδιος χτύπησε τα έργα αυτά σε προσφορές, είναι δική του υποχρέωση να μπορεί να τα τρέξει όλα.»

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.