Ο Τρικαλινός Δήμος Γ. Θανάσουλας Eκπρόσωπος Tύπου της ΝΙΚΗΣ

437714390_472942985065798_6230203145528245466_n
Ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Δήμος Γ. Θανάσουλας ανέλαβε καθήκοντα Εκπροσώπου Τύπου του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος “ΝΙΚΗ.”Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Ασκεί μάχιμη δικηγορία από το 1995 με ειδίκευση στο Δημόσιο Δίκαιο.

Έχει παραστεί ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σειρά υποθέσεων που έχουν απασχολήσει έντονα την Κοινή Γνώμη, όπως το Μάθημα των Θρησκευτικών, η Κάρτα του Πολίτη, το Κλείσιμο των Εκκλησιών κατά την περίοδο του covid-19 και η Υποχρεωτικότητα του Εμβολιασμού στην ΕΜΑΚ.

Έχει έντονη κοινωνική δράση δίνοντας πολλές ομιλίες ανά την Ελλάδα για θέματα της επικαιρότητας. Μεταξύ άλλων, υπήρξε εις  εκ των κεντρικών ομιλητών στο Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά του νομοσχεδίου για τον Γάμο των Ομοφυλοφίλων.

Είναι γιος Ιερέα, κατοικεί στα Τρίκαλα και είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Ελένη Δημητριάδου. Είναι πολύτεκνος με τέσσερα παιδιά.

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της ΝΙΚΗΣ Δήμου Θανάσουλα

«Η χώρα μας βρίσκεται σε μία εξαιρετικά κρίσιμη καμπή. Η ταυτότητά της αποδομείται μέρα με την ημέρα από ανθρώπους που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να την προστατεύουν. Μια ακόμη τετραετία σε λάθος χέρια και η καταστροφή θα είναι ανεπανόρθωτη. Είναι καιρός για δράση, είναι καιρός να ορθώσουμε ανάστημα, να βοηθήσουμε όπως μπορεί ο καθένας μας. Αποδέχθηκα την πρόταση του Προέδρου της ΝΙΚΗΣ να συστρατευθώ στον αγώνα του κινήματος αυτήν την τόσο κρίσιμη στιγμή, από τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου. Πιστεύω στη ΝΙΚΗ στις αξίες που πρεσβεύει και στους ανθρώπους που την απαρτίζουν. Θεωρώ ότι είναι η μόνη αξιόπιστη πολιτική πρόταση που έχει δυνατότητες να αναστρέψει την κρίσιμη αυτή κατάσταση. Στρατεύομαι λοιπόν στη ΝΙΚΗ, στη ΝΙΚΗ του Λαού, στη ΝΙΚΗ της Ελλάδος, στη ΝΙΚΗ της Ορθοδοξίας!»

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.