Ωδή του επόμενου Βουλευτή Πορτοσάλτε στον Άδωνι Γεωργιάδη

438127782_481825270844236_4682397864741194620_n

«Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο» έγραψε ο Αϊνστάιν. Και αν είχαμε έναν ενδοιασμό μας απάλλαξαν από αυτόν ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Αρης Πορτοσάλτε, κυρίως ο δεύτερος.

Στην εποχή της διακυβέρνησης της χώρας είδαμε πληθωρισμό από ωδές-άρθρα με τις οποίες υμνούν τον…Μωυσή.  Οι κόλακες με το αζημίωτο (βλέπε λίστα Πέτσα και άλλες) σπεύδουν να ικανοποιούν μεγαλομανίες και να λούζουν μέσα σε αρώματα τους υπερόπτες και αλαζονικούς «άρχοντες», του 41%.

 

Ομως, η Πρωτομαγιά του 2024, μας ήρθε μαζί με μια ωδή διαφορετική από τις άλλες, μια ωδή που δεν γράφτηκε για τον «Μωυσή», αλλά για τον «σίφουνα της ρητορικής τέχνης» Άδωνι Γεωργιάδη. Είναι τόσο…λυρική που ήρθε να κλονίσει συθέμελα το σαθρό οικοδόμημα κολακείας, υμνολογίας  και θαυμασμού που έχει χτιστεί γύρω από τον Πρωθυπουργό.

Ο Άρης Πορτοσάλτε που μετά τον Γ. Αυτιά προβλέπεται από το Εθνικό κανάλι(ΣΚΑΙ) να μετακομίσει στην πολιτική σκηνή, πανηγυρικά επιβεβαίωσε ότι ορθώς η Ελλάδα βρίσκεται στη θέση 107 στην παγκόσμια κατάταξη για την ελευθερία του Τύπου.

 

πληροφορίες: Enews

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.