Παντρεύεται στην Αθήνα η κόρη τού τέως, Πριγκίπισσα Θεοδώρα

theodora

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», έφτασε η ώρα που η 41χρονη πριγκίπισσα Θεοδώρα θα πραγματοποιήσει την επιθυμία του λατρεμένου της πατέρα να ανέβει τα σκαλιά του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού και να ενωθεί και επίσημα με τον αγαπημένο της δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ. Οι προετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, έχουν αρχίσει.

Πριγκίπισσα Θεοδώρα αι Μάθιου Κουμάρ σε τρυφερό ενσταντανέ στο Λονδίνο

Ως επτασφράγιστο μυστικό κρατείται το ονειρικό νυφικό της Θεοδώρας, που θα παραπέμπει σε σχέδιο στο νυφικό της αγαπημένης της μητέρας, όπως και η τιάρα κειμήλιο που θα επιλέξει να φορέσει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Η πριγκίπισσα θα επιλέξει πιθανότατα την τιάρα Khedive of Egypt που δημιουργήθηκε από τον Cartier το 1905, με επτά κυκλικούς κυλίνδρους σε διαμάντια που περιβάλλονται από ένα σχέδιο δάφνινο στεφάνι.

Ο γάμος, τον οποίο θα ευλογήσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β΄, θα τελεστεί με δόξα και τιμή, αλλά και μεγάλη συγκίνηση και βυζαντινή μεγαλοπρέπεια, με παρόντες εστεμμένους και γαλαζοαίματους από όλο τον κόσμο, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στη γαμήλια τελετή του αδερφού της, πρίγκιπα Φιλίππου, με τη Nina Flohr το 2021. Με τη μεγάλη διαφορά, όμως, την απουσία του αείμνηστου τέως βασιλιά, που δεν θα καμαρώσει τη μικρή του κόρη νυφούλα, και στον γαμπρό θα την παραδώσει ο αδερφός της, Παύλος. Η γαμήλια δεξίωση, που θα ακολουθήσει στο ball room του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία», θα είναι λιτή αλλά εξίσου μεγαλοπρεπής, με καλεσμένους που δεν θα ξεπερνούν τα 100 άτομα και αυστηρή guest list – φίλους των νεονύμφων.

Μητέρα και κόρη σε βραδινή έξοδο

Η ημερομηνία που επιλέχθηκε να τελεστεί ο γάμος είναι συμβολική και αφιερωμένη στη μνήμη του τέως βασιλιά, καθώς ακριβώς πριν από 60 χρόνια, στις 18 Σεπτεμβρίου 1964, η Αθήνα γνώρισε στιγμές μεγαλείου με τον γάμο του τέως βασιλιά των Ελλήνων Κωνσταντίνου με τη μικρότερη κόρη του βασιλιά Φρειδερίκου και της βασίλισσας Ινγκριντ της Δανίας, Αννα Μαρία. Ηταν ο δεύτερος και τελευταίος γάμος εν ενεργεία Ελληνα μονάρχη που τελέστηκε στην Ελλάδα. Για την Ιστορία, ο γάμος είχε αρχικά οριστεί για τον Ιανουάριο του 1965, αλλά μετά τον θάνατο του βασιλιά Παύλου στις 6 Μαρτίου 1964 η ημερομηνία άλλαξε. Οπως ακριβώς τρεις φορές έχει αναβληθεί ο γάμος της Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ.

 

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.