Πατέρας θύματος Τεμπών: Σώπα ρε Αυτιά, που θα μας πεις εσύ να μη μιλάμε!(βίντεο)

440095932_479110954449001_7377896316357969428_n

«Άμα δεν μιλούσαμε θα βγαίναν όλα αυτά στη φόρα;»- Το ξέσπασμα του πατέρα θύματος στα Τέμπη, για τις κατάπτυστες δηλώσεις του Γ. Αυτιά αλλά και της Βίκυς Φλέσσα

Αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τέλος για τη δικαίωση των παιδιών τους είναι οι συγγενείς των 57 θυμάτων του εγκλήματος στα Τέμπη. Πέρα όμως από το τείχος συγκάλυψης που από την πρώτη στιγμή έχει στήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να μην απομακρύνει τις ευθύνες από πάνω της, έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΝΔ Βίκυ Φλέσσα και Γιώργο Αυτιά και τις κατάπτυστες δηλώσεις τους.

Να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ τόσο η Βίκυ Φλέσσα που δήλωσε προκλητικά «τα παιδιά (σ.σ. στα Τέμπη) τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί», όσο και ο Γιώργος Αυτιάς για το «οι γονείς που πονάνε δεν μιλάνε», απαίτησε μιλώντας στο ΟΡΕΝ ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 26χρονου Δημήτρη στα Τέμπη.

«Είναι στην κυβερνητική γραμμή αυτή» είπε για τη Βίκυ Φλέσσα. «Εγώ ζητάω να αποσύρει την υποψηφιότητά της από ευρωβουλευτής. Δεν μπορεί αυτή η γυναίκα να πάει για ευρωβουλευτής. Όπως και ο άλλος ο ανεκδιήγητος, ο Αυτιάς. Κι αυτός να αποσύρει, που είπε ότι οι γονείς που πονάνε δεν μιλάνε. Σώπα ρε Αυτιά, που θα μας πεις εσύ να μην μιλάμε. Άμα δεν μιλούσαμε θα βγαίναν όλα αυτά στη φόρα; Θα καθόμαστε στη σιωπή, σούζα; Έτσι σας έχουν μάθει να λέτε;» υπογράμμισε με νόημα.

Πηγή: avgi.gr

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.