Ποια μάρκα προσφέρει εγγύηση-ρεκόρ 1.000.000 χλμ σε μοντέλο της

424967738_440511991642231_6022890689261791427_n

Οι νέοι κατασκευαστές που διεκδικούν μερίδιο στην παγκόσμια αγορά θέλουν να αλλάξουν τα δεδομένα στον κόσμο των τεσσάρων τροχών ανακοινώνοντας πολλές φορές ανήκουστες μέχρι πρότινος εγγυήσεις καλής λειτουργίας.

Πιο έντονη από ποτέ νιώθουν την απειλή σε παγκόσμιο επίπεδο οι παραδοσιακοί κατασκευαστές αυτοκινήτου από τις νέες εταιρείες που μπαίνουν στον κόσμο των τεσσάρων τροχών και θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους μερίδιο στις πωλήσεις.

Η Κίνα είναι και η χώρα από την οποία προέρχονται και οι περισσότερες “απειλές” για τους παραδοσιακούς κατασκευαστές με ολοένα και περισσότερες εταιρείες αυτοκινήτου να τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας είτε με τα εντυπωσιακών προδιαγραφών μοντέλα που παρουσιάζουν, είτε με τις after sales υπηρεσίες που θέλουν να προσφέρουν στο κοινό.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει η θυγατρική Jetour της κινέζικης Chery, η οποία έχει βάλει ως στόχο τα SUV που σχεδιάζει και κατασκευάζει να συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο.

Η Jetour δραστηριοποιείται και έχει δυναμική παρουσία και στην αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπου επιχειρεί να προσελκύσει ένα “δύσκολο” και οικονομικά ευκατάστατο αγοραστικό κοινό προσθέτοντας στα μοντέλα της ανήκουστα μέχρι πρότινος προνόμια και υπηρεσίες, όπως είναι τα ταξιδιωτικά κουπόνια αλλά και η “μαμούθ” εγγύηση καλής λειτουργίας που φτάνει τα δέκα χρόνια ή τα 1.000.000 χιλιόμετρα.

 

 

car and motor