“Πολιτική δίωξη” του Δ. Παρθένη από την τοπική “επάρατη” δεξιά και..αριστερά!

parthenisdimitris

Η παρέμβαση του προέδρου των νοσοκομειακών γιατρών και Κέντρων Υγείας κ. Βάϊου Τάσιου για καταγγελία των γιατρών του νοσοκομείο εις βάρος του αγγειοχειρουργού κ. Δημήτρη Παρθένη για απρεπή, αντισυναδελφική και συκοφαντική συμπεριφορά, αποτελεί συνέχεια των “πολιτικών διώξεων” που δέχεται ο πρώην διοικητής του Γ.Ν. Τρικάλων τα τελευταία χρόνια, από το κομματικό κατεστημένο του τόπου.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του trikalatroll.gr “πόλεμο” δέχεται ο κ. Παρθένης και από τον Τρικαλινό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπου πολλοί άσπονδοι σύντροφοί του βλέπουν τις πολιτικές του φιλοδοξίες ως απειλή, αφού θεωρείται σίγουρος να καταλάβει βουλευτική έδρα στις επόμενες Εθνικές εκλογές.

Από την άλλη η τοπική “επάρατη” δεξιά δεν επιθυμεί κι αυτή για κανένα λόγο, την ενδυνάμωση της “μετενσάρκωσης” του..Άρη Βελουχιώτη στα Τρίκαλα.

Έχουν συμμαχήσει όλοι να τον εξοντώσουν, όπως πριν περίπου 80 χρόνια το πρότυπό του τον Άρη“, δηλώνει χαρακτηριστικά όπου σταθεί και όπου βρεθεί, πιστός οπαδός του οξύθυμου και “εξτρεμιστή” γιατρού..!

 

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.