“Που να σφίξουν οι ζέστες”: 50χρονος κυκλοφορούσε γυμνός στο κέντρο της Λάρισας

438079458_478957024464394_4609215655495925699_n

Οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στον 50χρονο άνδρα που δεν εξήγησε για ποιο λόγο έβγαλε τα ρούχα του μπροστά σε δεκάδες θαμώνες καταστημάτων και περαστικούς και εκείνος συμμορφώθηκε

Έσφιξαν οι… ζέστες στις πόλεις της Θεσσαλίας, όπου χρειάστηκε η κινητοποίηση της Αστυνομίας αργά τη νύχτα της Τετάρτης για να αντιμετωπιστούν προληπτικά δυο περιστατικά που είναι άγνωστο πώς θα εξελίσσονταν. Το πρώτο από αυτά αφορούσε ένα δημόσιο… στριπτίζ που έγινε στο κέντρο της Λάρισας.

Η Άμεση Δράση δέχθηκε αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα για έναν άνδρα που άρχισε να γδύνεται σε κοινή θέα στην πλατεία Ταχυδρομείου και αμέσως έσπευσε το πλήρωμα ενός περιπολικού που τον πρόλαβε λίγο πριν μείνει χωρίς ούτε… φύλλο συκής! Οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στον 50χρονο άνδρα που δεν εξήγησε για ποιο λόγο έβγαλε τα ρούχα του μπροστά σε δεκάδες θαμώνες καταστημάτων και περαστικούς και εκείνος συμμορφώθηκε, με το περιστατικό να τελειώνει χωρίς την προσαγωγή του στο τμήμα.

Αλλά και στον Βόλο, οι περαστικοί ανησύχησαν όταν αντίκρισαν έναν ρακένδυτο άνδρα να κινείται ύποπτα κραδαίνοντας ένα… σκεπάρνι και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο άγνωστος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που του πήραν το αιχμηρό εργαλείο και τον προσήγαν στο τμήμα, όπου εξετάζεται τι σκοπούς είχε και αν χρειάζεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.