Πρώτες ύλες ληγμένες στο εργοστάσιο σχολικών γευμάτων-Σίγουρα εμπρησμός

ligmenew iles

Στο εργοστάσιο στη Λαμία που παρασκευάζονταν τα σχολικά γεύματα, εντοπίστηκαν πρώτες ύλες που είχαν σαπίσει.

Πρώτες ύλες για τα σχολικά γεύματα που είχαν ημερομηνία λήξης πριν από ένα χρόνο, εντόπισαν οι πυροσβέστες στο γνωστό εργοστάσιο στη Λαμία που πού ετοίμαζε τα σχολικά γεύματα και από το οποίο δηλητηριάστηκαν πολλοί μαθητές. Οι σχετικές ουσίες κατασχέθηκαν φυσικά και θα σταλούν στη Δικαιοσύνη.

Όπως αποκαλύπτει στο μεταξύ η εφημερίδα Καθημερινή στην έντυπη εκδοσή της, δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλές αμφιβολίες ότι η πυρκαγιά στο εργοστάσιο που ξέσπασε λίγο μετά τη δηλητηρίαση των μαθητών, είναι εμπρησμός.

Και αυτό, όπως σημειώνει η εφημερίδα, προκύπτει από το υλικό από κάμερες από γειτονικά κτήρια, όπου φαίνεται υπάλληλος του εργοστασίου μέσα στον χώρο που ξέσπασε η πυρκαγιά, να κινείται χωρίς να έχει δουλειά, μόλις 40 λεπτά πριν εκδηλωθεί η πυρκαγιά…Όταν ρωτήθηκε από το ανακριτικό, δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την παρουσία του εκεί…

Να σημειωθεί ότι στο εργοστάσιο υπήρχαν κάμερες ασφαλείας, αλλά οι δυο καταστράφηκαν στην πυρκαγιά και η τρίτη έχει εξαφανιστεί.

Τέλος η εφημερίδα Καθημερινή αναφέρει ότι όντως υπήρξε αίτημα της εταιρείας που παρασκεύαζε τα γεύματα, για αύξηση της αποζημίωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς και αυτό έγινε από την εταιρεία μέσω ασφαλιστικού πράκτορα μόλις 4 ημέρες πριν τη φωτιά στο εργοστάσιο.

 

thetoc.gr

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.