“Πυρά” και του Νίκου Πλακιά για το Gala της Αντικαρκινικής εταιρείας Τρικάλων

plakiagala

Για το φιλανθρωπικό Gala της Αντικαρκινικής εταιρείας Τρικάλων και για όσα συνέβησαν σε αυτό, έγραψε με ανάρτηση του στα social media ο τραγικός πατέρας Νίκος Πλακιάς από το Καστράκι, που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανεψιά του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

«Προχτές έγινε ένα φιλανθρωπικό γκαλά από την Αντικαρκινική Εταιρία στα Τρίκαλα.

Όλα καλά μέχρι εδώ και μακάρι να πηγαίνουν καλά να μαζεύουν δωρεές για να βοηθούν συνανθρώπους μας που έχουν ένα δύσκολο αγώνα μπροστά τους .

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ όμως άρχισε το στριμωξίδι μπροστά στις κάμερες με τις βραδινές τουαλέτες άρχισαν οι πόζες με τα κοκτέιλ στα χέρια και τα αστεία .

Φυσιολογικό θα έλεγα σε ένα γκαλά αυτά γίνονται , αλλά βλέποντας τις φωτογραφίες πρόσεξα ότι οι περισσότεροι εκεί ( μιας και είναι όλοι αναγνωρίσιμοι σε αυτή την μικρή κοινωνία που ζω )δεν έχουν έρθει ποτέ σε καμία εκδήλωση για τα ΤΕΜΠΗ (δεν αναφέρομαι σε όλους μιας και εκεί ήτανε και άτομα που μας στηρίζουν παντού).Δεν έχουν κάνει ποτέ καμία αναφορά μας αντιμετωπίζουν λες και δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ !!!

ΑΥΤΟΙ που δήθεν νοιάζονται για τους συνανθρώπους τους και κλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα και κάνουν προσπάθειες για μια καλύτερη και δίκαιη κοινωνία δεν νοιαστήκανε ποτέ για εμάς που μας δολοφονήσανε τα παιδιά μας .

Γιατί απλά φοβόντουσαν μην τους πουν αριστερούς , ακροδεξιούς , αναρχικούς μιας και έτσι μας έβλεπαν και έτσι τους έλεγαν οι υπουργοί και οι βουλευτές του νομού.

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ παντού και όλοι για το ατομικό συμφέρον και για το γλείψιμο.

Νομίζουν ότι κάνοντας τέτοιες φιλανθρωπίες θα ξεπλύνουν τις οποίες τύψεις και αδικίες έχουν κάνει στην ζωή τους και επειδή τους ξέρω είναι πολλές .

Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν και πολλοί εκεί έχουν υπογράψει και το δημοψήφισμα για τα ΤΕΜΠΗ μόνο και μόνο που είχαμε στην αρχή την λέξη PETITION!!! μιας και είναι λέξη που χρησιμοποιούν στους κύκλους τους και είναι και της μόδας και να βγουν και από την υποχρέωση .

Α !!!μέσα εκεί ήταν και ο ΣΚΡΕΚΑΣ θα πήγε μάλλον να τους πει πως μια τσάντα μεγάλη

LOUIS VUITTON είναι πιο βαριά από μια μικρή τσάντα PRADA (όπως έλεγε για τα αρνιά το Πάσχα για όσους έχουν χάσει επεισόδια)».