Σ. Φάμελλος: Ούτε αποζημιώσεις έχουν δοθεί, ούτε τα έργα αποκατάστασης έχουν προχωρήσει

FAMELLOS TRIKALA

Παρουσία μελών, στελεχών, φίλων και αρκετού κόσμου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, μπροστά από το εκλογικό περίπτερο, η κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Τρίκαλα με ομιλητή τον πρώην Υπουργό, νυν Βουλευτή και Πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος Σωκράτη Φάμελλου.

Ο Σωκράτης Φάμελλος άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τονίζοντας πως πρόκειται για μια απρόθυμη κυβέρνηση να υπερασπιστεί τα λαϊκά δίκαια και συμφέροντα, γιατί πολύ απλά υπηρετεί και εξυπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων και εκλεκτών, που λυμαίνονται το κράτος με την ανοχή της ΝΔ.

Απευθυνόμενος προς το ακροατήριο ο κ. Φάμελλος είπε «Στις εκλογές της Κυριακής αναμετρώνται δύο κόσμοι. Ο κόσμος της διαφθοράς, της ακρίβειας της αλαζονείας, της οικογενειοκρατίας, των προσωπικών διαδρομών και του πάθους για τις καρέκλες της εξουσίας και ο κόσμος της στήριξης στον απλό πολίτη, των αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη και καλύτερη ζωή. Σε εσάς εναπόκειται να αποφασίσετε, ποιος από τους δύο κόσμους θα επικρατήσει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Ο Σωκράτης Φάμελλος αναφέρθηκε και στην άσχημη κατάσταση που βιώνει η Θεσσαλία τους τελευταίους 9 μήνες, καθώς μετά την θεομηνία Daniel ούτε αποζημιώσεις έχουν δοθεί, ούτε τα έργα αποκατάστασης έχουν προχωρήσει, γεγονός που φανερώνει την ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί τέτοιες κρίσεις.

Να σημειώσουμε ότι τον Σωκράτη Φάμελλο προλόγισε ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βαγγέλης Κείος, ενώ σύντομες τοποθετήσεις έκαναν η Βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη και οι δύο υποψήφιες Ευρωβουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χριστίνα Χλαπανίδα.