Σήμερα τα εγκαίνια της CENTRO-έπιπλα κουζίνας στα Τρίκαλα ..με πολλές εκπλήξεις

CENTRO
 Το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής επίπλων κουζίνας στην Ελλάδα, καλωσορίζει στο δίκτυο της, ένα ακόμη showroom υψηλής αισθητικής!
Λειτουργικότητα, design, φινέτσα, ποιότητα είναι μερικοί από τους λόγους που ο αγαπητός chef Πέτρος Συρίγος / Petros Syrigos επέλεξε την CENTRO για να δημιουργήσει τη δική του κουζίνα!
CENTROEVENT4240-uai-1024x1024
 Γι’ αυτό και την Παρασκευή  στις 20:30 στην οδό Γ.Ολυμπίου 3, πίσω από τα Δικαστήρια  μας περιμένει στα εγκαίνια του νέου καταστήματος στα Τρίκαλα  http://Centro home (Τρίκαλα, Kitchen Project)  για να γευτούμε μοναδικές δημιουργίες και να δούμε από κοντά τις προτάσεις της CENTRO σε κουζίνα, ντουλάπα και καθιστικό.

 

Είναι η ξεκούραση, η διασκέδασή μας, το καταφύγιό μας! Με αυτή την σκέψη, η CENTRO εδώ και 50 χρόνια δημιουργεί ποιοτικά και λειτουργικά έπιπλα κουζίνας και ντουλάπας, αλλά και πρωτότυπες και άνετες λύσεις καθιστικού και τραπεζαρίας.

Συνδυάσαμε τη νέα τεχνολογία, τα άριστα υλικά και την τεχνογνωσία μας με την αισθητική, την αγάπη και το μεράκι για το έπιπλο, για να κάνουμε το σπίτι σας το μέρος που χαίρεστε να επιστρέφετε κάθε μέρα! Ανακαλύψτε κι εσείς την μεγάλη γκάμα επίπλων μας και αφήστε την CENTRO να γίνει η καρδιά του σπιτιού σας!”

CENTRO4CENTRO1