Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Τίκο

tikos

To τρικαλινό μπάσκετ και η τοπική κοινωνία θρηνούν την απώλεια του Γιάννη Τίκου.

Ο 67χρονος προπονητής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις σήμερα στο σπίτι του μετά από επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία ειδοποιήθηκε από οικεία του πρόσωπα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο Γιάννης Τίκος, γυμναστής στο επάγγελμα, ήταν καλαθοσφαιριστής στον Σπόρτινγκ Τρικάλων και στη συνέχεια θήτευσε ως προπονητής σε πολλές ομάδες της πόλης, αναδεικνύοντας αρκετούς σπουδαίους παίκτες.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Σάββατο 29 – 6 – 2024 και ώρα 7.30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου Τρικάλων.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τα αδέλφια του Γεώργιο Τίκο και Μαρία Γκαρνάρα, Θεοφάνη Τίκο και Στέλλα Μπασιούρη, τα ανήψια του Στέλλα, Βασίλη και Βάγια, Παναγιώτη, φίλους και λοιπούς συγγενείς.

Συγκλονισμένη η οικογένεια της Trikala Basket από τον απροσδόκητο θάνατο ενός πραγματικού ανθρώπου του μπάσκετ, Γιάννη Τίκου.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του φίλου Γιάννη. Ένας άνθρωπος που βοήθησε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Τρικαλινού μπάσκετ, αφού σαν προπονητής δεκαετίες τώρα προσέφερε τεράστιο έργο.
Ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.
Καλό Ταξίδι Γιάννη…