Σοκ: 9χρονος υπέστη εγκαύματα από βεγγαλικά σε σχολική γιορτή!

9xronos

Παρ΄ολίγον τραγωδία σε Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής. Στην καθιερωμένη γιορτή για το τέλος της σχολικής χρονιάς είχαν φέρει βεγγαλικά με αποτέλεσμα ένας 9χρονος μαθητής να τραυματιστεί και να υποστεί εγκαύματα όταν έσκασε πάνω του βεγγαλικό!

Όπως αναφέρει το flamis.gr, όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας. Κατά τη διάρκεια της γιορτής άναψαν βεγγαλικά τα οποία εκτοξεύτηκαν προς όλες τις κατευθύνσεις με τους γονείς και τα παιδιά να τρέχουν πανικόβλητοι για να τα αποφύγουν. Ωστόσο δεν άργησε να γίνει το κακό. Ένα βεγγαλικό χτύπησε 9χρονο μαθητή στο στήθος με αποτέλεσμα το παιδί να υποστεί σοβαρά εγκαύματα!

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων όπου του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Έχει υποστεί εγκαύματα στο στήθος αλλά και στο πρόσωπο.

Μιλώντας στο flamis.gr ο πατέρας του 9χρονου τόνισε πως προέχει η υγεία του παιδιού του και στη συνέχεια θα διερευνήσει τι ακριβώς συνέβη και θα κινηθεί ανάλογα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου οργάνωσε πολιτιστικές εκδηλώσεις με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς. Κατά τη διάρκεια της γιορτής έγινε ρίψη βεγγαλικών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ανήλικος, ο οποίος δεν φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο.

Για το συμβάν προσήχθη η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η οποία έδωσε κατάθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

 

 

newsbreak