Σοκ για την Εθνική: Νοκ άουτ από το Προολυμπιακό τουρνουά ο Κώστας Σλούκας

sloukas

Η Εθνική Ελλάδος δεν θα έχει τελικά όλα τα… όπλα της στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ καθώς ο Κώστας Σλούκας τέθηκε νοκ άουτ.

Αιτία ένας τραυματισμός που έχει στο πόδι και τον οποίο ο Κώστας Σλούκας αποκόμισε από τους τελικούς του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό για την Basket League. Ο 34χρονος γκαρντ ενσωματώθηκε στην Εθνική Ελλάδος, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων τον κρατούν εκτός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ: “Ο Κώστας Σλούκας δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη φετινή προσπάθεια της Εθνικής ομάδας.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε στο πόδι όπου αντιμετώπιζε πρόβλημα, έδειξαν ότι ο απαιτούμενος χρόνος πλήρους αποκατάστασης δεν αρκεί για να δώσει το «παρών» στις επίσημες υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος”.

Η απόφαση του Σλούκα για την Εθνική Ελλάδος

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε αποφασίσει να δώσει το “παρών” παρά τις εντάσεις που υπήρχαν με κάποιους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα στη διάρκεια των τελικών.

Μάλιστα είχαν γίνει και οι σχετικές συζητήσεις με τον Βασίλη Σπανούλη και όλες οι πλευρές έδειξαν διάθεση να αφήσουν οτιδήποτε σχετικό έξω από τις «πόρτες» της ελληνικής ομάδας.

Ωστόσο το πρόβλημα τραυματισμού του στάθηκε εμπόδιο και στην επιθυμία του ίδιου του Σλούκα να παίξει με το εθνόσημο.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε χθες έδειξαν πως ο τραυματισμός του (που δεν πρόκειται για μια απλή θλάση αλλά για κάτι πιο σύνθετο) δεν του επιτρέπει να ενσωματωθεί εγκαίρως στις προπονήσεις και έτσι δεν θα μπορεί να βοηθήσει την ελληνική ομάδα στη διοργάνωση που θα γίνει 2 με 7 Ιουλίου στο ΣΕΦ.

 

 

parapolitika.gr