Τουρκικό κόμμα στήνει ο Ερντογάν στην Θράκη – Θα μετέχουν δύο μειονοτικοί Βουλευτές

437544936_471229175237179_7753058450413519134_n

Μία μεγάλη αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα Κυριακάτικη Kontra, Τουρκικό κόμμα στη Θράκη επιχειρούν να στήσουν το τουρκικό προξενείο σε αγαστή συνεργασία με πράκτορες της ΜΙΤ. Το χειρότερο από όλα είναι ότι στο εγχείρημα συμμετέχουν και δύο Έλληνες μουσουλμάνοι βουλευτές. Τις σκοτεινές μεθοδεύσεις του προξενείου της Κομοτηνής παρακολουθεί στενά η ΕΥΠ.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, στόχος της Άγκυρας είναι η εργαλειοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας προκειμένου να εκφραστεί ως δήθεν τουρκική μέσα από τη δημιουργία ενός πολιτικού κόμματος που θα πρέπει να αποτελεί δορυφόρο της ΜΙΤ.

Αντίστοιχες πρακτικές ακολουθεί η Τουρκία και στη Γερμανία, όπου επιχειρεί να συγκροτήσει ένα αμιγώς τουρκικό κόμμα επιστρατεύοντας τα εκατομμύρια των Τούρκων μεταναστών που έχουν αποκτήσει γερμανική υπηκοότητα.

Ανακινούν μεθοδικά μειονοτικό ζήτημα στη Θράκη τα υποχείρια του Προξενείου και οι «φανατικοί» με την καθοριστική συμβολή και βουλευτών μουσουλμανικού θρησκεύματος, ενώ σε αγαστή συνεργασία με την Άγκυρα και την επίσημη τουρκική ηγεσία διεθνοποιούν σε όλα τα διεθνή φόρα το «μειονοτικό».

 

eretikos.gr

Ακολουθήστε το trikalatroll.gr στο GoogleNews και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.