Ξεκινά “ανένδοτο” ο Θ. Χήρας στο Δ. Πύλης-Τέλος η “περίοδος χάριτος”

hc

Οι δέκα μήνες απραξίας στο Δήμο Πύλης μετά την θεομηνία “Daniel” και η συνεχιζόμενη στασιμότητα σε μια σειρά μεγάλων έργων στην περιοχή που είχαν εξαγγελθεί προεκλογικά, τερματίζουν πρόωρα την “περίοδο χάριτος” που είθισται πάντα να δίνεται σε κάθε νέα Δημοτική Αρχή μετά από μια εκλογική αναμέτρηση.

Ο Θοδωρής Χήρας αμέσως μετά το καλοκαίρι ετοιμάζεται να ζητήσει εξηγήσεις από τον Κ. Μαράβα για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στο πολύπαθο έργο της Μεσοχώρας, στην αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου Πύλης, στο Φράγμα Πύλης, στο ορεινό οδικό δίκτυο, την κατάσταση στις εγκαταστάσεις του Δάσους του Περτουλίου και την πορεία των παρεμβάσεων που μόνο εξαγγέλλονται μα ποτέ δεν υλοποιούνται.

Φαίνεται ότι η ίδρυση στο γειτονικό Μουζάκι Σχολής Αστυφυλάκων με τον νομό Καρδίτσας να μην έχει ούτε έναν υπουργό στην Κυβέρνηση “ξεχείλισε το ποτήρι” στη τοπική κοινωνία, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του trikalatroll.gr ο κ. Χήρας σε επόμενη σύγκληση του Δ.Σ Πύλης θα απαιτήσει η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος κ Κ. Μαράβας, να παρουσιάσουν στο σώμα το διεκδικητικό πλαίσιο του Δήμου όλο αυτό το διάστημα και τι επιτεύχθηκε από τους στόχους αυτούς.

Αναμένεται λοιπόν “θερμό” φθινόπωρο στη Πόρτα, τώρα μάλιστα που ο κ. Χήρας θα είναι πιο συχνά στην αγαπημένη του εκλογική περιφέρεια, μιας και άνοιξε από τη Δευτέρα το νέο υπερσύγχρονο Ιατρικό Κέντρο στην πρωτεύουσα του Δήμου.