Ξυλοδαρμός αστυνομικού από παράνομο μετανάστη στο κέντρο της Αθήνας!

xilodarmos

Το άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού αστυνομικού από αλλοδαπό στο κέντρο της Αθήνας που φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά το iEidiseis, σοκάρει. Όλα έγιναν σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 8, στη διασταύρωση των οδών Ζακύνθου και Κυψέλης, στο κέντρο της Αθήνας, όταν περιπολικό του A.T. Κυψέλης κλήθηκε στο σημείο, προκειμένου να επέμβει σε περιστατικό μεταξύ αλλοδαπών.

Όταν έφτασε το περιπολικό στο σημείο, οι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή. Ένας από τους πρωταγωνιστές ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς. Ωστόσο, οι άνδρες της Αστυνομίας, επιχειρώντας να ελέγξουν και να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του αλλοδαπού από το Καμερούν, όπως βλέπουμε στο αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο που έχει στα χέρια του το iEidiseis, ο αλλοδαπός άνδρας αφρικανικής καταγωγής τού επιτέθηκε με κλωτσιές και –όπως παρατηρούμε– δεν δίστασε να του δώσει κλωτσιά ακόμα και στο πρόσωπο, όταν ο αστυνομικός σωριάστηκε στο έδαφος.

Εντύπωση προκαλεί η στάση του δεύτερου αστυνομικού που, όπως φαίνεται, είναι απλά θεατής στον ξυλοδαρμό του συναδέλφου του. Οι πολίτες έβλεπαν έντρομοι το περιστατικό να εκτυλίσσεται μπροστά τους τραβώντας με τα κινητα τους τηλέφωνα βιντεο. Τελικά, ο άντρας που βλέπετε, συνελήφθη από τους αστυνομικούς ενώ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες στο iΕidiseis, έφερε σθεναρή αντίσταση ακόμα και μέσα στο περιπολικό όπου κοπάναγε την πόρτα του περιπολικού προκαλώντας φθορές.

Ο αστυνομικός που δέχτηκε τα άγρια χτυπήματα του αλλοδαπού, μεταφέρθηκε στο 401. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του συλληφθέντα με υπηκοότητα από το Καμερούν, μεταξύ των κατηγοριών για αντίσταση κατά της Αρχής, πρόκληση σωματικής βλάβης και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

 

ieidiseis.gr